Formstøbte høreværn

iHunt_høreværnFormstøbte høreværn, som passer lige ind i øret har været på markedet i adskillige år. Det er de dyreste høreværn, men mange foretrækker dem, da de er diskrete, kan bruges af brillebærere og samtidig har en rigtig god lyd.

Jeg har igennem de seneste år brugt tre af de mest solgte høreværn fra hhv Audiovox, Phonak og Siemens. Kvaliteten i dem alle er i orden og de opfylder alle tre kravene om effektiv lyddæmpning ved skud.

Jeg har haft lejlighed til at teste den nyeste udgave af Phonaks høreværn og der er forbedringer i lyden.

Det samme gælder Audiovox udgaven, som nu hedder Soundscope iHunt. Den nyeste udgave herfra har efter min vurdering den bedste lyd, hvilket primært skyldes at mikrofonerne ligger inde bag ørekanten og dermed ikke er så udsatte for vindstøj.

Men alle tre produkter er i den bedste klasse. Det kan jo også ses på priserne.

Læs om Phonak

Læs om Audiovox

Læs om Siemens

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.