Ny chefredaktør på Jæger

Journalist Max Steinar bliver ny chefredaktør på Jæger, som udgives af Danmarks Jægerforbund, skriver Hunters Magazine.

Max Steinar, journalist og ny chefredaktør for Jæger

Max Steinar, journalist og ny chefredaktør for Jæger

Max Steinar har i en årrække været lokalredaktør for Jæger i Midtjylland og han har en lang historie bag sig, som leverandør af artikler og fotos til bladet. Han er 58 år gammel og uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986.

I mange år har han været free lance journalist med udgangspunkt i Funder vest for Silkeborg og han er en af de gode danske jagtjournalister med en solid faglig baggrund. Hans reportager og artikler om jagt er altid velskrevne og interessant læsning og han begår sig lige godt blandt markjægere i den midt- og vestjyske muld  som internationalt.

Redaktionen for Jæger er nu hjemmehørende i Jylland – indtil videre i lejede lokaler i Kolind indtil Jagtens Hus står færdig  i Kalø ved Rønde.

I forbindelse med redaktørskiftet og skiftet til Jylland vil Jæger blive udviklet på en række områder og der er ingen tvivl om, at Steinar vil tilføre bladet tiltrængt nytænkning. Han starter på posten den 1. august.

Dette indlæg blev udgivet i Om jagt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.