London auktion coming up

Onsdag og torsdag i denne uge er jeg i London hos Holt’s Auctioneers på Hammersmith Road. Det er dagen, hvor der skal handles jagtgeværer, rifler og antikke våben for millioner og det tyder på at blive et tilløbsstykke her i julemåneden.

Der er gode chancer for at gøre en god handel i år. Ejeren af auktionshuset Nick Holt siger til positivskydning.dk, at der er mange gode geværer, som ligger lidt under hvad de ellers ville koste. Det er især bokslåsgeværerne – som der iøvrigt ikke er så mange af – der er gået ned i pris. “Det er et udtryk for, at markedet er svagt for dem lige nu. Derfor kommer der ikke så mange til salg og dem der er med, ligger lavere i pris end vi ellers ser”. Erfaringen er dog, at også bokslåsgeværer sagtens kan stige igen, måske allerede til de engelske auktioner i foråret.

Nick Holt, som står for auktionen torsdag

Nick Holt, som står for auktionen torsdag

Dette specielle par Holland & Holland i kaliber 12 er på auktionen torsdag. De er vurderet til mellem 82.000 0g 120.000 kroner.

Dette specielle par Holland & Holland i kaliber 12 er på auktionen torsdag. De er vurderet til mellem 82.000 0g 120.000 kroner.

Men lige nu er der altså også nogle af de dyre til salg på tirsdag. Bl.a. et par kaliber 12 Holland & Holland med særlig gravering, som er vurderet til omkring en million danske kroner. Som noget specielt er det muligt at købe et par i kaliber 20 med numre lige efter 12’er parret. De er et godt tegn på at kaliber 20 er moderne lige nu med en vurdering mellem 1-1,5 millioner danske kroner.

Der er allerede stillet op til torsdagens auktion på Hammersmith Road. Eftersyn onsdag og torsdag indtil auktionen starter. Her mødes man med gamle venner og tager lige bestik af markedet. Opkøbere fra hele verden kommer også lige forbi

Der er allerede stillet op til torsdagens auktion på Hammersmith Road. Eftersyn onsdag og torsdag indtil auktionen starter. Her mødes man med gamle venner og tager lige bestik af markedet. Opkøbere fra hele verden kommer også lige forbi

Se live webcam fra auktionen torsdag Holt’s

Eller kigge i kataloget på Holt’s hjemmeside

Update fra de kommende dage på

positivskydning.dk’s Facebookside.

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.