Tre af de sorte fra Beretta

Den ene af de tre nye sorte fra Beretta: 690 Black Edition sporter med orange skrift på baskylen. Det er italiensk design, som mange kan lide det

Den ene af de tre nye sorte fra Beretta: 690 Black Edition sporter med orange skrift på baskylen. Det er moderne italiensk design.

 

Det har været på vej i de sidste par år. Men nu er mange producenter gået helt i sort. Lige nu er det Beretta, som her i forået og til sommer kommer med tre af deres populære sporting-geværer i nyudviklede Black Edition.

Det er 690, 692 og DT 11, som nu fås i Black Edition. Med udgangspunkt i de mere almindelige udgaver af geværerne er der udviklet forbedringer. Fælles for dem alle er at lås/baskyle er helt matsort uden dekoration af nogen art bortset fra navnet. Løbene er også blevet matsorte, som jo er mode lige nu. Jeg vil nok sige at 690’eren er den mest sexede med orange skrift på den sorte baggrund.

Model 692 er noget dyrere end 690, men har bl.a. carbon-fiber sigteskinne og aftrækkerbøjle, samt mulighed for vætjustering på løbene.

Model 692 er noget dyrere end 690, men har bl.a. carbon-fiber sigteskinne og aftrækkerbøjle, samt mulighed for vætjustering på løbene.

692 og DT11 har carbon-fiber bred sigteskinne og aftrækkerbøjle i samme materiale. 690’eren har metalskinne. De to første har også Berettas B-fast system med vægtklodser til afbalancering. Der er mulighed for justerbart skæfte på dem alle og de kan fås med enten 71 eller 76 cm. Steelium løb. I selve konstruktionen er der pillet lidt ved låsen, som er blevet et par millimeter bredere. Der er 5 udvendige Optima chokes med i alle kasserne.

Prismæssigt er der noget for – næsten – enhver. 690’eren koster 26.999 kr., 692 fås fra 42.299 kr. og endelig kommmer DT11 fra 86.499 kr.

Berettas 690 Black Edition. Det bliver spændende om sportsskytterne også vil gå i sort

Berettas 690 Black Edition. Det bliver spændende om sportsskytterne også vil gå i sort

Jeg haft 690 i hænderne og den virker efter min mening som en af de bedre fra Beretta og der er  en 690 Black Edition Sporter på vej, som jeg skal test-skyde. Så mere om de nye sorte fra Beretta i JAGT, Vildt & Våben senere på sommeren.

 

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning, Testskydning af haglgevær. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.