Rock’n’roll og på jagt med bedstefar

Der snakkes ind imellem en del om, at mange blandt de såkaldt kendte ikke rigtig vil stå ved, at de går på jagt. På sociale medier fortæller nogle om, at de kender en, der kender en, som er kendt og som jo burde stå frem og fortælle jagthistorier for alverden. Det vil efter manges mening gavne jagtsagen.

Nu vil jeg mene, at det kommer an på hvem det er af de mere eller mindre kendte. Men det er altid godt, hvis gode rollemodeller står frem og snakker om jagt og ansvarlig optræden i naturen – og måske ikke mindst om ansvarlighed overfor naturen.

Det sidste bliver vigtigere og vigtigere for jægerne, hvis vi skal opretholde vores gode ry og respekt blandt befolkningen.

Der er ikke så mange yngre “kendte” som går hele vejen i anerkendelse af deres rødder og inspiration, når det gælder jagt.

Bedstefaderen er hovedpersonen i de såkaldte filmkoncerter med Jonah Blacksmith. Her fylder han hele bagtæppet på scenen på jagt i Thy. (Foto fra bandets Facebookside)

Så mød lige de her gutter fra Thy, som efter min opfattelse lige nu er de bedste rollemodeller for nye og gamle jægere. Jonah Blacksmith hedder bandet  med brødrene Simon og Thomas Alstrup i spidsen – et band med solide rødder i Thy og en stor hyldest til bedstefaderen (den stærkeste mand i Thy) og ikke mindst til jagt og naturen i Thy. Bandets navn er direkte “oversat”  bedstefaderen Johannes Alstrup – smeden fra Koldby.

Se meget mere på deres youtube-kanal her

Lyt til deres musik og se deres vidoer. Det er god terapi nu når jagtsæsonen er slut. Og kommer de forbi dig en gang så gå ikke glip af en anderledes og spændende  koncert. Jonah Blacksmith drager på turne igen til efteråret. Se på deres Facebookside

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.