Silver Pigeon 1 med justeringer

Der er endnu ikke kommet nye fotos af den nye udgave af Silver Pigeon, men i en pressemeddelelse kan vi se de små ændringer bl.a. omkring graveringerne.

Det er svært at lave breaking news på haglgeværer. Der er virkelig langt mellem nyhederne og derfor er jeg også ret skeptisk, når de store navne annoncerer “Nyhed!”

Berettas Silver Pigeon er nok et af de mest solgte haglgeværer siden det kom på markedet foir over 30 år siden med over en million geværer fra fabrkken i Italien.

Nu kommer så den nyeste generation med nye graveringer og ellers meget små ændringer hist og her, men med forbedret stål kvalitet i løbene og så Berettas Optima chokes, som indtil nu har været forbeholdt sportinggeværerne.

De nye graveringer med blomstermotiver

Udsmykningen på Silver Pigeon har gennem årene været af noget vekslende kvalitet. Jeg har set helt nye geværer med, hvad jeg vil kalde ringe udført graveringer. Det vil sige med grater og uklare motiver. Det er blevet bedre på de seneste udgaver jeg har set.

Nu skulle en ny lasergraveringsteknik så gøre det rigtig godt. Det må vi vente med at se til geværerne kommer til Danmark i juli måned. Importøren Normark sender det på markedet til en vejledende pris på 14.999 kroner. Altså stadig i den meget hårde klasse hvor konkurrenterne står i kø fra Browning, Miruko og Cæsar Guerini.

Silver Pigeon kommer i flere udgaver med forskellige forskæfter og løbslængder . Læs min test af en gammel Beretta og en ny Silver Pigeon fra JÆGER i 2018.

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.