Den engelske ståldebat fortsætter

Det er ikke altid nemt at overbevise englændere om nogle ellers ret basale ting, som vi har lært eller oplevet herovre på fastlandet. Debatten om stål eller bly er et godt eksempel og den fortsætter fortsætter og nu rejses der krav om store omfattende undersøgelser af både miljøpåvirkning, dræbeevne og indflydelse på geværer, når der skydes stål.

Det engelske magasin “Sporting Shooter” er aktiv debatten. Redaktøren Emily Damment har interviewet mig til denne måneds udgave.

Jeg er lidt spændt på, hvordan man tager imod mine synspunkter, som du kan læse her.

Det er ikke første gang jeg blander mig. Bl.a. har jeg været i debat (og fået lidt tæv) på Facebook og jeg har også udtalt mig til Fieldsports Channel. Det indslag kan du se her

Fotograf Brian Rasmussen fra Fotografhuset har stillet billederne til rådighed. Jeg synes selv de er ret gode.

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.