Country Style og jagt i Københavns City

Tim Warner i den nuværende butik med en af de udvalgte “best guns” som fra efteråret vil blive solgt i Københavner- butikken.

Country Style i City. Eller måske mere en jagtbutik med fokus på livsstil og kvalitet i Bredgade i København.
Det bliver en kendsgerning til september når Tim Warner fra Game and Gun åbner butik på 500 kvadratmeter på den flotte adresse lige i centrum af hovedstaden.
Game and Gun er kendt af mange som forhandler af brugte haglgeværer i den bedste kvalitet med navne som Purdey, Holland & Holland og Boss & Co. Men i høj grad også som stedet, hvor der laves skæfter efter mål og iøvrigt alt bøssemagerarbejde.
“Vi har haft base her i Karise og det vil vi fortsat have med værksteds-arbejdet, men salg og udvidelsen med alt det der hører til country life-stilen kommer til Bredgade”, fortæller Tim Warner

Det betyder, at der kommer et stort udvalg af klassisk og moderne jagttøj fra bl.a. engelske producenter. Også tøj, som ikke decideret er beregnet til jagt. “Jeg tror vores stil og udvalg også vil appellere til turister og andre i byen, som godt kan lide den klassiske stil. Det bliver ikke i den billige ende, men premium brands,” siger Tim Warner.
Butikken er en jagtbutik så der vil være våben i samme klasse som kendes fra Karise. Men Game and Gun vil også føre nye våben fra et eller to af de mest kendte mærker. Hvilke mærker der kommer på hylden er endnu ikke afgjort.

Hvis det drejer sig om et nyt skæfte er der masser af træ i forskellige kvaliteter at vælge imellem. Hele udvalget rykker til København til september


Værkstedet i Karise fortsætter med uddannede bøssemagere, gravører og skæftemagere. Fra efteråret vil det så være muligt at får målt skæftet og vælge træ i Københavner-butikken. Forretningens ekspertise er i høj grad tilpasning af geværer og måske udskiftning af skæfter, som nu kommer tæt på københavnske jægere.

Game and Gun er nok det sted i Danmark hvor udvalget af skæftetræ til haglgeværer og rifler er størst. Der er træ i mange forskellige kvaliteter og til mange forskellige priser.
Game and Gun er dansk repræsentant for det engelske auktionshus Holt’s. Så vil man købe eller sælge fra dette prestigefyldte auktionshus bliver det nu muligt fra København, hvor Tim Warner også vil vurdere geværer man kunne tænke sig at sælge.
Som sidste ben i det nye koncept vil Game and Gun tilbyde undervisning til jagttegn. Det bliver kurser i høj kvalitet og med god service hele vejen igennem. Der er tilknyttet nogle af de bedste undervisere og instruktører og denne del af forretningen vil køre i samarbejde med jagtvæsenet på Svenstrup Gods.
“Vi vil gerne gøre stedet til et mødested for folk, som interesserer sig for alt det vi står for. Så med mellemrum vil vi lave arrangementer hvor det f.eks. vil være muligt at følge auktionerne, have debatter eller bare slappe af med ligesindende,” slutter Tim Warner.

Noget af det Game and Gun er kendt for er tilpasning af skæfter og udskiftning af skæfter.



Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.