Guerini Invictus Jaguar-Special

invictus_special_1Italienske Guerini har fået en del gode venner i Danmark. Der sælges både jagt- og sportsvåben fra den innovative fabrik i Brescia. Senest har Jaguar-gruppen fået lavet en special-udgave, som nu er på hylderne.

Det er Trapmodellen, som i special-udgaven er blevet forsynet med et bredere forskæfte og kammeret er udvidet fra standard 70 mm til 76 mm. Kurt Andersen fra Skov fortæller, at mange danske jægere og sportskytter gerne vil have 76 mm kamre. Ikke altid for at bruge det hele tiden, men for at have muligheden for skyde med magnumpatroner. Og det kan denne Invictus leve op til.

Geværet fås med 71 eller 76 cm løb og vil derfor også tilfredsstille de mange, der er begyndt at spørge efter langløbede geværer både til sporting og til jagt. Det brede forskæfte passer fint til Invictus’en og som man kan se på billedet er der ganske stor forskel på den almindelige udgave (til venstre) og Jaguar-special-udgaven. Det brede forskæfte giver et rigtig godt greb specielt for de skytter eller jægere, som har store hænder.

Guerinien lægger sig i rækken af specialudgaver, som Jaguar og heriblandt Jagthuset Kr. O. Skov i Bording har fået lavet igennem årene. Der er således også Jaguar og  Skov-specials fra både Browning og Beretta på hylderne nu. Prisen for Invictus’en er ca. 32.000 kroner. Se også min videopræsentation af geværet.

invict_full

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.