Sauers nye 404-riffel på vej til Danmark og kan testes i Viborg

 

s-404-elegance

Sauers nyeste skud på linjen med kvalitetsrifler – Sauer 404 – er allerede, inden den rigtigt er kommet på hylderne, meget efterspurgt. Sjældent har en ny model fra en traditionel riffel-producent været så meget omtalt og ventet over det meste af verden.

Derfor er Johnny Jørgensen fra JAFI i Viborg en glad mand. Han er nemlig blevet agent for Sauer i Danmark sideløbende med Jaguargruppen. Og han har sikret sig de tre første eksemplarer af den nye 404’er til en testskydning den 21. marts.

“Det er faktisk kun 2. gang 404’eren kommer ud til almindelige jægere overhovedet”, fortæller Johnny Jørgensen. Han forventer stor interesse for prøveskydningen, som sker på Vesthimmerlands Skydecenter, Lille Torupvej 1, Skals ved Viborg om eftermiddagen den 21. marts.

“Vi giver folk en mulighed for at prøve de mange muligheder, der er med den nye Sauer, som jo er et helt nyt system. Samtidig kommer der repræsentanter fra både Zeiss og Swarovski, så der er også mulighed for at prøve den bedste optik med riflerne”.

Der bliver mulighed for at skyde både på skiver og bevægelige mål, når 404’eren får “verdenspremiere” i Danmark.

Se mere om arrangementet Sauer40421Marts

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.