Gavin Gardiners engelske auktion 26. april

Der er mange forskellige auktionshuse i England, som sælger jagtvåben. Den største er Holt’s, som også har en danske repræsentant hos jagtforretningen Game and Gun i København. Man kan få hjælp til auktionskøb hos forretningen.

En af de kendte er Gavin Gardiner, som har været i auktionsbranchen i mange år. Han startede som selvstænding efter en lang periode hos Sothebys i London. Hans eget firma kan nærmest siges at være en erstatning for det hæderkronede Sothebys, som droppede våbenauktionerne for mange år siden.

Gavin Gardiner, som efter mange år som chef hos Sothebys startede sit eget auktionsfirma i 2006.

Ude i landet både i England, Skotland og Wales findes der en række mindre, lokale auktionsfirmaer som typisk en gang om året har samlet våben og tilbehør sammen, som så sælges på auktion.

Det er i dag efter Brexit temmelig kompliceret at handle på engelske auktioner – eller i det hele taget handle privat i det forhenværende EU-land. Derfor er rådgivning en god ting uanset om man finder den i Danmark eller måske allierer sig med auktionshuset eller en velrenommeret jagtforretning.

Du kan læse Gavin Gardiners kataloig til auktionen den 26. april her:

Der er mange spændende sager og jeg faldt for noget jeg ikke har set før, nemlig et sæt halvautomatiske parbøsser. De er italienske og er vurderet til mellem 4000 og 6000 engelske pund. Dertil kommer salær m.m. Og i dag også told i Danmark og importgebyr…

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.