Prøv den nye Sauer 404 og vind en Zeiss kikkert

Jakob Skov med to eksemplarer af den nye 4040 som kan prøves lørdag 25. april i Midtjylland

Jakob Skov med to eksemplarer af den nye 404 som kan prøves lørdag 25. april i Midtjylland

En af de mest omtalte nyheder indenfor rifler her i 2015 er uden tvivl Sauers nye model 404. Riflen byder på en lang række nyskabelser  og den samlede fagpresse overalt har været overstrømmende i deres anmeldelser af denne nye riffel.

Næsten inden den har ramt jagtforretningerne er den kaldt en ny klassiker og mange har allerede købt eller bestilt vidunderet.

Nu er der chance for selv at teste 404-eren, når Jagthuset Kr. O. Skov i Bording lørdag den 25. april stiller 5-6 af de nye rifler til afprøvning for alle interesserede. Det sker på Ruskær Riffelbane, Ruskærvej 17, Bording i Midtjylland.

Jakob Skov fra Kr. O. Skov fortæller, at der er stor interesse for riflen og på testdagen er alle modeller monterede med Zeiss’ Victory V8 kikkerter. Så der skulle være gode chancer for kunne skyde rigtig godt på banerne.

Dagens bedste med den nye Sauer vinder en Zeiss Terra håndkikkert, så der er noget at konkurrere om.

Det er samtidig muligt at skyde sin egen riffel ind på skydebanen i Ruskær. “Det er en god lejlighed til at kigge på noget nyt og samtidig få sin egen riffel skudt, inden bukkejagten,” siger Jakob Skov.

Udover den nye 404 vil man også kunne kigge på eller prøve resten af Sauers riffelprogram 1o1, 202 og 303-riflerne i forskellige udførelser og kalibre.

s-404-elegance

 

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.