En jagtrejse på skinner for livet

På hele turen kører du i en specielt luksusudgave af det historiske tog "The Royal Scotsman" med tjenere til hele fra rensning af geværer til servering i spisevognen.

På hele turen kører du i en speciel luksusudgave af det historiske tog “The Royal Scotsman” med tjenere til det hele fra rensning af geværer til servering i spisevognen.

 

Hvis du ikke allerede har planlagt din jagtrejse her i 2016 er der her en mulighed, som er helt igennem unik og helt igennem en dyr fornøjelse. Men det er tilgengæld luksus fra dag 1 og jagt på første klasse hele vejen igennem. “Game Train Scotland” er for de udvalgte og en jagtrejse hen ad nostalgiens skotske jernbanespor.

Det er jagt- og fiskeagenturet Charles Brownlow Limited, som har fostret ideen og ført den ud i livet i de sidste par sæsoner. Filosofien er helt klar, at det skal være luksus og kvalitet for deltagerne. Charles Brownlow er selv med på turen og han er bestemt en hyggelig og kompetent herre at rejse og gå på jagt med.

Charlie Brownlow er manden bag denne luksus-jagtrejse i Skotland

Charlie Brownlow er manden bag denne luksus-jagtrejse i Skotland

Der køres mellem de forskellige jagtområder, hvor der skydes fasaner og agerhøns på klassisk engelsk vis. Overnatningerne er på luksushoteller, hvor der også vil være mulighed for en enkelt runde golf på den berømte Gleneagles bane.

Der plads til ni jægere med ledsagere på turen og for de fleste af os vil prisen nok få os til at tænke omikke  fire dage i Polen vil være OK i år. Omkring 20.000 kr. for den billigste tredages-tur.

Læs mere om “Game Train Scotland” og Charles Brownlow her

141021-GTS14_Day3-71-3684127366-O

Dette indlæg blev udgivet i Om jagt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.