Blasers F16 landet i Danmark

F16-eren på skydebanen. Det var en positiv overraskelse

F16-eren på skydebanen. Det var en positiv oplevelse

 

Så er Blaser F16 landet i Danmark. Endnu ikke ude i butikkerne, men jeg har lånt den første til en testskydning til JAGT, Vildt & Våben. Meget positiv oplevelse at skyde med denne nye “billig” Blaser.

Prisen er sat til 24.599 kroner for standard-jagtudgaven. Den kommer også i en Sporter-udgave. Den hidtil kendte F3’er har en startpris på omkring 40.000 kroner. Importøren Guntex forventer at både jagtmodellen og sportermodellen kommer i butikkerne til sommer.

Hvis du vil se mere om F16-eren må du vente til maj, hvor min test kommer i JVV. Men her er Blasers egen promotion-video, som måske mest handler om lerduer i slowmotion og fantastiske optagelser for os der kan lide at se en lerdue blive pulveriseret i luften.

https://vimeo.com/157128319

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Testskydning af haglgevær. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.