Jeg siger goddag til JÆGER

En væsentlig del af test af haglgevær er selvfølgelig at skyde med dem på skydebanen eller på jagt. Her er det en Blaser F16, som jeg skyder et par lerduer med. (Foto: Stig Sommer)

Jeg har sagt farvel til JAGT Vildt & Våben og siger nu goddag i JÆGER, hvor jeg skal teste haglgeværer og skrive artikler om bl.a. haglvåben og jagt med hagl.

Siden 2009 har jeg været fast tilknyttet JAGT Vildt & Våben og det betyder, at jeg igennem årene har testet stort set alle de forskellige våbenmærker, som kan findes i de danske jagtforretninger. 12-14 forskellige våben om året er det blevet til og ind imellem har jeg også haft nogle fine og mindre fine brugte våben i hænderne og på skydebanen.

Jeg har kendt bladet JÆGER i rigtig mange år. Det er jo det blad, vi allesammen får ind ad døren de fleste af årets måneder. Det er et blad, som giver os en masse jægerfaglig information og viden, men også fortæller om livet rundt omkring i de lokale foreninger og giver os indblik i det arbejde, Danmarks Jægerforbund gør på mange forskellige fronter.

Det er i JÆGER, vi får historierne fra store og små jagter. Det er også her, grundige test af alt det grej vi bruger som jægere kommer ud til os alle.

Jeg har allerede været på skydebanen for JÆGER og uden at røbe for meget er dette gevær med i min første artikel i 2018

Jeg skal teste haglvåben og jeg garanterer, at de sidste nyheder indenfor den del af vores grej bliver gennemgået, analyseret og kigget efter i sømmene så snart de lander her i Danmark. De vil også blive skudt godt igennem på skydebanen og sammenlignet med andre geværer. Jeg vil gerne teste alt fra hylderne. De velkendte mærker og modeller skal ikke stå og samle støv. De skal også testes i JÆGER.

Men der kommer også artikler om hagl i bred forstand fra patroner til skydeegenskaber. De nye trends med masser af hagl, krudt og højhastighed skal også lige igennem en seriøs vurdering.

Det bliver spændende og jeg ser frem til at arbejde sammen med redaktionen på JÆGER.

 

positivskydning.dk  vil fortsat køre i den form, som du kender bloggen allerede nu.

Har du en gode ide er du velkommen til at skrive til mig: thorkild@ellerbaek.eu

 

Dette indlæg blev udgivet i positivskydning.dk, Testskydning af haglgevær. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.