Ny Guerini med fuld gravering og udsmykning på vej

Den nye Cæsar Guerini- The Revenant – den er ikke kommet til Danmark endnu, men fås i England i kaliber 20

Cæsar Guerini præsenterer en ny luksus model på IWA udstillingen i disse dage. Modellen blev første gang vist frem til British Shooting show i sidste måned, men nu kommer den så til Europa (som englænderne ville sige det…).

Den hedder Revenant – vel bedste oversat ved “den genopståede”. Det er ikke helt klart, hvad det er der er genopstået her, men vi kommer til at se en af de dyreste modeller Guerini har lavet, når den en gang kommer til Danmark. Den ER lanceret i England til en pris på 9.775 GBP, som her lige før Brexit svarer til knap 85.000 Dkr.

Det er en slank model med round body og lavtliggende baskyle. Den kommer selvfølgelig med fornemt træ og med et tilbagetrukket pistolskæfte, som er tæt på at være et ægte Prince of Wales skæfte.

Det mest iøjnefaldende ved the Revenant er udsmykningen på baskylen og sidepladerne. Jeg har kun set fotos, men med Guerinis vægtning af graveringer og udsmykning er der ikke tvivl om, at det er i topklasse. Og helt sikkert med en masse håndgravering ind over.

Udsmykningen er moderne klassisk inspirerede blomstermotiver og så med nogle guldfugle og guldblade drysset rundt. Det er set før på nogle udvalgte gamle klassiske, håndbyggede  sidelåsgeværer, men altid, når det har været bestillinger fra velhavende købere. Smag og behag er forskellig, men med mine øjne er der altså rigtig meget “guld”, som næppe når op på 18 karat, selv til prisen.

En fin detalje er forskæftets “beslag” som er forlænget på toppen i det man kalder “Boss-style” efter det engelske topmærke, som iøvrigt var de første til at producere en over/under i en helt anden tid.

Jeg har hørt, at denne model selvfølgelig er udstyret med alle de små nyere detaljer, som Guerini har lanceret hen over de sidste år som f.eks. bundlukket med garanti på 1 mio. skud og til at skifte og så justeringen af åbne/lukke mekanismen med håndværktøj.

Guld og glimmer på Guerini “Revenant”

Vi kender endnu ikkeden danske pris på den nye Guerini

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.