Gang i produktionen igen

Arbejderne på F.A.I.R.s fabrik i Marchena er gået i gang med lave geværer igen her i corona-krisen og man kan se, at det er de ret glade for.

Som alle andre har geværproducenterne i hele Europa været ramt af nedlukning i forbindelse med Corona-krisen. Men der er ved at blive lukket op rundt omkring.

Pressechefen hos F.A.I.R. Moira Rizzini oplyser til positivskydning.dk: “Vi er endelig tilbage på fabrikken. Det skal ske stille og roligt for at sikre vores medarbejdere båsde inde og ude i fabrikken. Så vi har en lang række tjek-punkter og forholdsregler som vi har lavet i vores Covid-19 Protokol”

Der er optimisme hos medarbejderne på FAIR fabrikken i Norditalien.

Hos Cæsar Guerini, som også holder til i Marchena har de været i gang i et stykke tid. Informationschefen Alice Bertuzzi siger: “Firmaet er allerede i gang. Vi startede for et par uger siden. Og da hele landet så småt åbner igen håber vi, at alt bliver godt igen for alle meget snart.”

Hvornår de første færdige geværer fra FAIR og Cæsar Guerini forlader Norditalien er der intet nyt om.

Jeg har forsøgt at få kommentarer fra andre producenter, men ikke hørt noget endnu, men går ud fra, at det er samme procedure alle steder. Det handler om at komme i gang igen.

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.