IWA 2021: udstilling i Nürnberg og tysk Game Fair


Der er mange meget forskellige og ind imellem også ukendte våbenmærker på IWA-udstillingerne.

Mange har sikkert hørt om eller læst om den meget store udstilling af jagtudstyr i Nurnberg – IWA. Det har i mange år været forbeholdt indkøbere, forhandlere og presse at deltage, men i de senere år er antallet af gæstekort nærmest eksploderet. Så mange uden professionel tilknytning til branchen har også kunnet deltage.

Nu har IWA jo ligget stille i 2020 af velkendte årsager, men de er klar med en ny udstilling i 2021 fra 12. – 15. marts næste år. Det bliver en udstilling, som vi har kendt det i mange år.

Som noget nyt vil folkene bag IWA-Outdoor nu lave en stor event med adgang for alle. Det hedder “HUBANA – Jagderlebnistage Schloss Lembeck” og finder sted i Sydtyskland ved slottet Lembeck og det bliver så vidt jeg kan se fra det tidlige materiale der er sendt ud en slags kopi af de traditionsrige engelske Game Fairs.

Det vil sige våben, udstyr, hunde, biler o.s.v. på et kæmpeareal med telte og udendørs arrangementer. De lægger vægt på, at på denne udstilling bliver der også mulighed for at prøve geværer og udstyr.

Så hvis verden bliver normal igen og sommerferien ikke er tilrettelagt er her en ny mulighed.

Det har ikke været muligt at få helt klarhed over hvordan det vil forløbe. Hverken i den klassiske IWA eller i det nye tilbud.

Jeg vil komme med yderligere informationer, når de bliver offentliggjort. Indtil videre kan du her finde noget om Schloss Lembeck

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.