Nyt gevær: Tre engelske top-auktioner i december

Sale room_2Hvis du er ude efter at finde et nyt (brugt) gevær til den rigtige pris og hvis du har mod på lidt ud over det sædvanlige er der hele tre store våbenauktioner i London i december.

Den 3. december er det hos Bonhams, som virkelig har noget at byde på. Den 10. december åbner Gavin Gardiner dørene på adressen hos Sothebys og endelig er der Holt’s den 13. december. Udbuddet hos de tre er overvældende og der er mulighed for at gøre et godt kup til en million kroner eller måske til et par tusinde.

Det er ikke kun fine, gamle engelske våben, der er til salg, også helt almindelige mærker, som vi kender dem kommer under hammeren til priser, hvor det er muligt for almindelige mennesker at være med.

Det kunne blive et par hyggelige dage i London, men tjek endelig reglerne for eksport og import af våben før du tager af sted. De respektive auktionshuse fortæller om reglerne på deres hjemmesider og vær opmærksom på, at deres transportomkostninger ofte er store, hvis du ikke selv er til stede, men byder online.

Du kan læse et interview med Nick Holt hvor han fortæller om vurdering af geværer og giver et bud på den fremtidige mode indenfor haglgeværer.

 

Hos Holt's er der virkelig noget at kigge på og vælge imellem. Men de to andre har også et stort udbud på dcember-auktionerne i London

Hos Holt’s er der virkelig noget at kigge på og vælge imellem. Men de to andre har også et stort udbud på december-auktionerne i London

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.