God jul og lidt med høje fasaner

Jeg ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi har jo lidt af sæsonen tilbage, og hvis du skal ud efter fasanerne er der  inspiration her.

http://youtu.be/LPeLf5Af7mg

Det er Jonathan McGhee’s film med en af de bedste skytter i England Dave Carrie, der skyder høje fasaner på det berømte Warter Priory. Bemærk lige, at Dave skyder med en kaliber 28. Det er trenden i UK for tiden, men man skal altså være god for gå så langt ned i kaliber…

Du får et par gode råd med på vejen og samtidig møder du Daves svigersøn Mark Winser, som også er en af de bedste. Her er han coach, som han ofte er rundt omrking. Mark er en fantastisk personlighed, som jeg selv har haft fornøjelsen at være på klapjagt med.

Bemærk i starten, at Dave tester sine patroner på en skive for at kontrollere hvordan de dækker. Det er en god ide. Jeg vil lige gøre opmærksom på, at foreninger, flugtskydningsbaner og lignende kan købe specielle skiver hos mig. For at mine priser er dækkende skal der købes ind i større mængder. Se omtalen på stordalplantage.com

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.