Purdey med helt ny repeterriffel

Purdeys nye repeterriffel skal bl.a. konkurrere med Rigby, men du skal lige have 25.000 britisk pund klar – i standardudgaven vel at mærke (Foto: Purdey.com)

 

Det meget ansete engelske James Purdey & Sons har i lang ikke rigtig gjort meget ved repeter-rifler, men koncentreret sig om haglgeværer og dobbeltrifler. Men nu kommer der en repeterriffel fra Purdey.

Til en pris, der starter ved 25.000 engelske pund plus moms bliver den næppe danske bukkejægeres foretrukne, men Purdey sigter bogstavelig talt også til andre kundegrupper. Og samtidig er der ingen tvivl om, at Purdey med denne riffel vil forsøge at give det gamle John Rigby navn konkurrence.

John Rigby har i de seneste år gennemgået en forvandling og med helt moderne markedsføringsteknik og utallige events er det lykkes Rigbys direktør Marc Newton, at gøre Rigby populær. Navnet har jo historie og de nyeste udgaver af Rigby kan man få helt ned til omkring en fjerdel af Purdeys nyeste.

Så kundegrundlaget er ikke det samme, men til gengæld har Purdey en række helt nye elementer i den nye riffel, som vi ellers ikke har set. Der f.eks. indbygget et titanium chassis ind i skæftet og det siger sig selv, at med den understøttelse får man et virkelig solidt skæfte og en solid konstruktion.

Purdey’en er lige blevet annonceret og hvis det er den du skal have, inden 16. maj skal du skynde dig. Der er ca. 6 måneders leveringstid.

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om våben og skydning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.