Jagtredaktør med heavy “Blodsmak”

Nu er denne blog jo ikke en musikblog, men jeg synes det er spændende, at der i den hårde del af rockbranchen også findes jægere. Jeg vil gerne præsentere chefredaktøren for det norske magasin “JEGER” : Åsgeir Stordal. Han er en meget fornem jagtjournalist og så er han også guitarist i heavy metal-bandet “BLODSMAK”, som er store i Norge.

Åsgeir Stordal som guitarist i bandet Blodsmak

Åsgeir Stordals liv veksler mellem redaktørjobbet på JEGER og langt fra fjeldene og jagt og fiskeri. Han er guitarist i bandet Blodsmak, som blev stiftet i 2012 og i de forløbne år har bandet optrådt over hele Norge. Det er ikke noget helt almindeligt HeavyMetal-band. Blodsmaks tekster er på nynorsk og de optræder i fuld heavy-udstyr. Det er helt bevidst, at gutterne i bandet har valgt at tage skridtet helt ud, hvad angår opsætningen:  “Vi lever ut guttedrømmen, sier Ostad (forsanger,red.). Og når man først lever ut drømmen, så hvorfor ikke leve den ut med full pupp og ladde kanoner, i stedet for å stille i hverdags-T-skjorta med litt slarkete hals?”

 

 

Åsgeir Stordal på sin anden hjemmebane: det norske fjeld, hvor han går på jagt

Åsgeir Stordal satte sig i redaktørstolen på JEGER i foråret 2018. Magasinet udgives af Aller i Norge og er Norges næststørste jagtmagasin. Han har en fortid i bl.a. Norges Jeger- og Fiskeforbund og som redaktør på JEGER skriver han selv artikler og ikke mindst producerer et jagtmagasin af høj kvalitet. Det ligner meget de danske magasiner, men indholdet er selvfølgelig norsk og det er spændende at læse hvad norske jegere beskæftiger sig med. F.eks. er riffeljagten på klovbærende vildt i fjeld og i skov det nordmændene interesserer sig mest for.

Åsgeir på jagt i fjeldet ned sin støver

Dette indlæg blev udgivet i positivskydning.dk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.